Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رتبه برتر کنکور تجربی سال ۹۹ گفت: همانطور که جامعه به پزشک نیازمند است به شغل های دیگر هم نیاز دارد؛ دانش آموزان باید براساس توانایی های خود انتخاب رشته کنند.

محمد مهدی قلی زاده دارنده رتبه ۱۰ کنکور تجربی ۹۹ در گفت‌وگو با ایسنا با قدردانی از معلمان مدرسه، پدر و مادر ش اظهار کرد:  من متولد سال ۱۳۸۰ هستم و برای نخستین بار در کنکور شرکت کردم و رتبه ۱۰ تجربی را به دست آوردم و در این راستا از دوستانم نیز تشکر می‌کنم که با رقابت سالم به من انگیزه تلاش بیشتر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عوامل تاثیر گذار بر دستیابی به رتبه  بالا  گفت: مدیریت آزمون، کنترل استرس و ارزش‌گذاری سوالات و پاسخ دهی در مدیریت زمان مهم ترین عوامل دستیابی به این رتبه بوده است.

قلی زاده در پاسخ به علت گرایش شدید افراد به رشته تجربی گفت: حجم وارد شده به رشته تجربی زیاد مناسب نیست و باید به علاقمندی فرد توجه شود؛ من عاشق پزشکی هستم و این علاقه مندی با علاقه ای که به درس زیست شناسی داشتم ایجاد شد .

وی ادامه داد: همانطور که جامعه به پزشک نیازمند است به شغل های دیگر هم نیاز دارد و همه افراد باید مسئولیت های مختلفی در جامعه را عهده دار شوند.

دارنده رتبه برتر کنکور گفت:  آنچه مشهود است که به رشته ریاضی کم‌لطفی شده و صرفاً به دلیل کمبود شغل دانش آموزان از این انتخاب رشته مصرف می شوند و به رشته تجربی می روند.

 قلی زاده تصریح کرد: البته افرادی هم که وارد رشته تجربی می شوند برایشان ضرورت دارد حتماً رشته پزشکی را انتخاب کند و به دلیل عدم قبولی در رشته پزشکی سال‌ها پشت کنکور می مانند اما باید گفت که کشور ما پر از معادن و صنایع است و این موضوع اهمیت رشته زمین شناسی را پررنگ تر می کند و می تواند یکی از گزینه های انتخاب رشته باشد.

 وی ادامه داد: وقتی میزان شرکت کنندگان کنکور تجربی ۵میلیون نفر است اما تنها ۲ هزار نفر می توانند به رشته ‌ی پزشکی که می خواهند برسند،  پس طبیعی است که باید سایر رشته ها نیز در نظر گرفته شده شود.

 دارنده رتبه ۱۰ کنکور تجربی گفت: هچنین در بحث انتخاب رشته تجربی در مقطع دوم متوسطه نیز دانش آموزان باید به دروس اصلی توجه کنند و افرادی که معدل های پایین تری دارند در رشته‌های دیگر رفته و توانایی خود را در رشته های غیر از تجربی  به محک بگذارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی كنكور سراسري رشته علوم تجربی انتخاب رشته کنکور تجربی رشته تجربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رئیس زاده، روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران، افزود: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند.

وی ادامه داد: جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی ناپذیر تنیده است. تلاش برخی رسانه‌ها و تریبون‌ها که از جایگاه پزشک خبر ندارند، هزینه زا خواهد بود اما راه به جایی نخواهند برد.

رئیس زاده گفت: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبانزدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد.

وی افزود: حفظ جایگاه، شأن و عظمت پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس زاده تاکید کرد: سیاست گذاران و مجریان باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کُشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی، سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

کد خبر 6099154 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد