Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، کنکورهای سال ۹۹ با همه سختی های شرایط خاص کرونایی برگزار شدند و هم اکنون مرحله انتخاب رشته در همه کنکورها به پایان رسیده است.

آخرین کنکور، آزمون سراسری سال ۹۹ بود که انتخاب رشته در این آزمون هم ۷ مهر ماه به پایان رسید.

در حال حاضر داوطلبان این آزمون های جنجالی سال ۹۹ در انتظار اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه‌های برتر کنکور انسانی چه رشته‌هایی را انتخاب می‌کنند؟

طبق آمار رسمی سازمان سنجش آموزش کشور در سال ۹۸، درصد قبولی در کنکور انسانی حدود ۲۲ درصد بوده است.  بنابر همین آمار رسمی سازمان سنجش آموزش کشور، در کنکور امسال، ۳۱۴ هزار و ۴۷۳ نفر در گروه آزمایشی انسانی شرکت کرده اند و ظرفیت پذیرش در این گروه با احتساب دانشگاه فرهنگیان و مناطق محروم ۵۲ هزار و ۲۲۷ نفر است.

در  گروه انسانی 112 رشته تحصیلی وجود دارد که در بیشتر دانشگاه ها دایر است.

پرطرفدار ترین رشته های گروه انسانی در کنکور سال گذشته، حقوق، روان شناسی، آموزش ابتدایی، آموزش، مشاوره و راهنمایی، آموزش زبان و ادبیات فارسی، حسابداری، مدیریت بازرگانی، آموزش الهیات، علوم تربیتی، آموزش زبان عربی، آموزش علوم اجتماعی و اقتصاد بوده اند.

فقه و حقوق اسلامی، حقوق، علوم قضایی و انتظامی، علوم اجتماعی، زمینه های آموزشی، ارتباطات و روابط عمومی، رشته های اقتصادی و مالی، رشته های مربوط به امنیت، فلسفه، عرفان و ادیان، تاریخ، باستان شناسی و جغرافیا، علوم اطلاع رسانی و ارتباطات، مجموعه مدیریت و ورزش از دیگر زمینه های تحصیلی در این گروه آزمایشی کنکور است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کنکور انسانی 99 پذیرش دانشگاه رتبه های برتر کنکور رشته های پرطرفدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دوستار عصر سه شنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با حضور محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد اظهار کرد: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آگاهی دانش آموزان، آموزش و پرورش و خانواده‌ها بر می‌گردد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به هم اندیشی با آموزش عالی، مراکز و موسساتی که در استان گیلان در حال فعالیت هستند، افزود: هدف از تشکیلات چنین جلساتی این است که مباحث مربوط به آموزش عالی استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نشست‌های شورای آموزش عالی استان هر ماه به صورت گردشی در دانشگاه‌های مختلف استان برگزار می‌شود، ادامه داد: در تلاش هستیم تا از ظرفیت‌های قانون برنامه و بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه از طریق نمایندگان مجلس بهره مند شویم.

دوستار با اشاره به گرایش نسل امروز به آموزش عالی تصریح کرد: طبق آخرین آمار میل و انگیزه تحصیل در رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی در استان گیلان در حال کاهش بوده و این امر یک زنگ خطر برای ماست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در کنکور گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک سال جاری نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است، افزود: از نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان گیلان نیز درخواست کرده‌ایم که روند شرکت کنندگان در کنکور استان را در ۵ سال گذشته استخراج و در جلسه شورای آموزش عالی مطرح کرده تا بررسی‌های کارشناسانه صورت بگیرد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد گفت: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آموزش و پرورش و خانواده‌ها برمی گردد.

کد خبر 6099847

دیگر خبرها

  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند