Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: این سازمان به منظور تسهیل در انتخاب رشته داوطلبان ۲ موضوع را در دستور کار قرار داده است؛ نخستین اقدام در این زمینه انتشار ویژه‌نامه الکترونیک انتخاب رشته در سایت سازمان سنجش و دومین اقدام ایجاد بستر لازم برای انتخاب رشته مجازی در سایت سازمان سنجش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ابراهیم خداییدر ادامه خاطرنشان کرد: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش با توجه به وضعیت نمرات و رتبه‌ای که به دست آورده‌اند، مقایسه لازم را انجام داده و ببینند در کدام رشته‌ها می‌توانند قبول شده یا در کدام دانشگاه می‌توانند پذیرش شوند. 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که برای انتخاب رشته به ۲ دسته اطلاعات نیاز دارند؛ اولی مربوط به نمره و رتبه است و دوم مربوط به رشته‌هایی است که می‌توانند در آنها نام‌نویسی کرده و برنامه‌ریزی داشته باشند. ما به داوطلبان توصیه می‌کنیم با توجه به این ۲ فاکتور، نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده و در این زمینه واقع‌بینانه عمل کنند. 

خدایی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی مؤسسات و افرادی که در زمینه انتخاب رشته فعالیت می‌کنند صرفا امید واهی به داوطلبان می‌دهند، گفت: افراد و مؤسسات از داوطلبان پول می‌گیرند و این وعده را می‌دهند که داوطلب با هر رتبه و امتیازی در رشته و دانشگاه مورد نظرش پذیرفته می‌شود. این روش به هیچ وجه قابل قبول نیست و داوطلبان می‌توانند با استفاده از سیستم مجازی انتخاب رشته به دور از فضای احساسی نسبت به انتخاب رشته اقدام و نتیجه مناسب‌تری را به دست آورند. 

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: توصیه ما به داوطلبان این است که حتما از سیستم انتخاب رشته مجازی که هزینه پایین ۱۴ هزار تومانی دارد استفاده کرده و با توجه به وضعیت خود انتخاب رشته کنند. با توجه به کارایی این سامانه، داوطلبان می‌توانند از ظرفیت‌ها مطلع شده و نتیجه مطلوب را به دست آورند. 

وی خاطرنشان کرد: حقیقتا یکسری از مسائل را در رسانه‌ها می‌بینیم که جای تعجب دارد؛ برخی آرزو می‌فروشند. ما وقتی در مجموع در کشور تنها ۱۰ هزار ظرفیت پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی داریم، چگونه برخی مؤسسات به داوطلبی با رتبه کشوری بالاتر از ۱۰ و ۱۱ هزار وعده قبولی پزشکی می‌دهند، در حالی که اصولا وی برای پذیرش در این رشته‌ها شانس قبولی ندارد. متاسفانه افراد و موسسات به نحوی داوطلب را توجیه می‌کنند که وی با چنین رتبه‌ای می‌تواند در رشته پزشکی قبول شده و راهی دانشگاه شود. 

وی ادامه داد: سازمان سنجش تمام اطلاعات مورد نیاز داوطلبان را در اختیارشان گذاشته است، لذا ضروری است داوطلبان با استفاده از این اطلاعات بهترین بهره را ببرند. 

خدایی در پاسخ به این سوال که آیا با راه‌اندازی سامانه انتخاب رشته مجازی در آینده شاهد کمرنگ شدن ضریب نفوذ مافیای کنکور در این حوزه خواهیم بود یا خیر، گفت: پیش‌بینی ما همین است ولی متاسفانه داوطلبی که نمره امتحانش را خراب کرده عموما به این افراد و مؤسسات اطمینان می‌کند و همین موضوع باعث می‌شود یک مقدار کار سخت شود. پیش‌بینی ما این است که با این روش کاسبی‌ها کمتر شود ولی واقعیت این است در بحث انتخاب رشته داوطلبان نمی‌توان این موضوع را به صفر رساند. 

دکتر خدایی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، داوطلبان از ۱۴ تا ۱۸ مرداد می‌توانند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. سازمان مباحث تمدیدی را نیز در نظر دارد و در صورتی که آمارها ضرورت تمدید این زمان را نشان دهد، در این زمینه تصمیم‌گیری خواهیم کرد اما تا این لحظه برنامه نهایی جهت انتخاب رشته داوطلبان تا ۱۸ مردادماه است.

منبع: روزنامه وطن امروز

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخاب رشته سازمان سنجش داوطلبان وطن امروز ابراهیم خدایی سازمان سنجش انتخاب رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه اول کشوری اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل فرهاد ثنائی با اعلام این خبر افزود: در اولین جلسه بررسی عملکرد واحد‌های ثبتی و مدیریت‌های امور اراضی استان‌ها که در ساختمان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد شهرستان‌های اردبیل، نیر و گرمی رتبه‌های اول تا سوم کشوری و شهرستان مشگین شهر رتبه هفتم را در بین بیش از ۵۰۰ شهرستان احراز کردند.
وی ادامه داد: استان اردبیل با بیش از ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک میلیون هکتار اراضی منابع طبیعی از استان‌های برتر کشوری در زمینه کاداستر اراضی می‌باشد که تا کنون بیش از ۹۸ درصد اراضی ملی و ۲۷ درصد اراضی کشاورزی کاداستر و دارای سند تک برگی شده است.
این مقام مسئول افزود: وسعت کم قطعات در اراضی کشاورزی، کوهستانی بودن منطقه و تعلل چندین ساله در تعیین تکلیف اراضی خالصه از جمله مشکلات صدور اسناد اراضی کشاورزی در استان اردبیل می‌باشد که ارائه راهکار‌های مناسب و همکاری دستگاه‌های ذیربط باعث جهش و پیشرفت چشمگیر در صدور اسناد اراضی کشاورزی در طی ۱۸ ماه اخیر شده است.
لازم به توضیح است در این جلسه که با حضور روسای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان امور اراضی کشور برگزار شد از مدیر امور اراضی استان اردبیل بعنوان مدیریت برتر کشوری در زمینه صدور اسناد اراضی کشاورزی تجلیل بعمل آمد.
پاسخ دهی سریع و دقت بالا و همچنین ارائه راه حل‌های و ابتکارات نوین در بررسی پرونده‌ها و رفع مشکلات متقاضیان دریافت اسناد اراضی کشاورزی از جمله موارد موثر در سنجش و انتخاب مدیریت امور اراضی استان اردبیل بعنوان مدیریت برتر کشوری بوده است.

دیگر خبرها

  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • اوج سرعت سایت با سرور مجازی
  • مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی برگزار شد
  • کسب رتبه اول کشوری اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • حسینی در صدر ۶ داوطلب برتر جمعیت هلال احمر کشور در سال ۱۴۰۲
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • کسب رتبه سوم گلستانی ها در مشارکت/ وجود۷۰۰ ناظر در انتخابات گنبد