Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مدرّس و مشاور آموزشی، برای بهره مندیِ بِهینه از رتبه و انتخاب رشتۀ مناسب، نکاتی کاملاً کلیدی و کاربردی را به داوطلبان کنکور سراسری سال 1401، مشاوران، دبیران، مدیران مدارس و آموزشگاه‌های سراسر کشور، پیشنهاد کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، پدرام زاویه، مدرّس و مشاور آموزشی، چهل نکتۀ ایده‌آل برای یک انتخاب رشتۀ اصولی را تبیین و تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


1- در پُر‌کردن فرم انتخاب رشته، به هیچ‌عنوان بخیل و خسیس نباشید و هر 150 جایگاه را پُر کنید و از تمام انتخاب‌هایی که می‌توانید داشته باشید، استفاده کنید.
2- همۀ کد رشته ‏محلّ‏های با آزمون و بدون آزمون (پذیرشِ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی)، باید در یک فرم وارد شوند. کد‏رشته‏ محل ‏های تمام گروه‌های آزمایشی باید در همان فرم قرار بگیرند.
- برای انتخابِ رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی، می‌توانید بدون توجّه به نوع مدرک دیپلم و یا پیش‌دانشگاهی و بدون در‌نظر‌گرفتنِ گروه آزمایشی که در آن ثبت‌نام و یا شرکت کرده‌اید، از تمامی گروه‌های آزمایشی اقدام کنید.
3- با هر رتبه و نتیجه‌ای، حتماً و قطعاً انتخاب رشته کنید. اگر قبول شوید و نروید و برای کنکورِ سال بعد بمانید، یقیناً بسیار بهتر از این هست که هیچ‌چیز قبول نشوید و برای سال بعد بمانید!
4- اگر دورۀ روزانه، نوبت دوّم (شبانه)، غیرانتفاعی، پیام‌نور، پردیس خودگردان یا شهریه‌پرداز قبول شوید، ولی ثبت‌نام نکنید، هیچ مشکل و معضل و مسئله‌ای پیش نمی‌آید و ذرّه‌ای محدودیّت و محرومیّت ایجاد نمی‌شود!
- اگر در دورۀ روزانه ثبت‌نام کنید، با انصراف قطعی از تحصیل می‌توانید در کنکور سراسری سال 1402، ثبت‌نام و شرکت کنید.
- پذیرفته‌شدن در رشته محل های دورۀ روزانۀ بدون آزمون (پذیرشِ صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی) هم محدودیّت و محرومیّت ایجاد نمی‌کند.
- اگر هم در دورۀ نوبت دوّم (شبانه)، غیرانتفاعی، پیام‌نور، پردیس خودگردان یا شهریه‌پرداز ثبت‌نام کنید، بدون انصراف می‌توانید در کنکور سال بعد ثبت‌نام و شرکت کنید.
5- با رشته‌های متمرکز با شرایط خاصّ (همچون رشته‌های دانشگاه شاهد و دانشگاه فرهنگیان)، طوری رفتار کنید که انگار هیچ مصاحبه‌ای در کار نیست! یعنی برای چینِش، به‌هیچ‌عنوان خودتان را درگیر و گرفتارِ مصاحبه داشتن نکنید.
6- چرا برای رشته‌های متمرکز با شرایط خاصّ که انتخاب کردم، دعوت به مصاحبه نشدم؟! چون یا دارای شانسِ قبولی در اولویّت‏ های بالاتر از کد‌های مربوط به رشته‌های شرایط خاصّ، بوده‌اید یا حداقلّ نمرۀ علمیِ لازم و مورد‌نیاز برای معرّفی در این مقطع و مرحله را نداشته‌اید.
7- برای انتخاب رشتۀ اصولی و اساسی، لازم است که با کمک تست‌های استاندارد بین‌المللی همچون MBTI و HOLLAND که به‌شکل رایگان و فراوان در فضای مجازی موجود هستند، تیپ شخصیّتی و رغبت و ترجیحات شخصی و شغلی‌تان را تشخیص دهید تا رشته‌های متناسب با تیپ شخصیّتی‌تان را بشناسید!
8- انتخاب اَساسی یا احساسی؟ انتخاب رشته باید بر اساس علاقۀ و همراه با شعور باشد نه علاقۀ مبتنی بر شور.
- حتماً رشته‌ها را خیلی دقیق و عمیق بشناسید و احساسی و شانسی انتخاب شان نکنید.
- آگاهی و اطّلاع از امکان ادامۀ تحصیل در رشته‌های مطلوب و موردنظرتان، بسیار واجب و ضروری است!
9- انتخاب رشتۀ صرفاً بر اساس پول‌سازی و بازار کارِ رشته‌ها، اشتباه فوق‌العاده مهلک و خطرناکی است.
- پول یا علاقه؟! تردید نکنید علاقه! پژوهش‌های پُرشُمار نشان داده‌اند، آن‌هایی که در ابتدا علاقه را به پول ترجیح می‌دهند، عموماً شرایط و نتایج عالی‌تری نصیبشان می‌شود!
- انتخابتان همراه با لذّت هست یا همراه با ذلّت؟!
10- به کیفیّت و وضعیّت و موقعیّت شغلیِ اکنون و الانِ رشته‌ها نگاه نکنید که اصلاً معقول و منطقی نیست!
- به حالت و شرایطِ 4 تا 7 سال آینده که از دانشگاه فارغ‌التّحصیل می‌شوید، توجّه و نگاه و نظاره کنید!
11- انتخاب رشتۀ زنبیلی ممنوع! یعنی گمان نکنید اگر یک رشته محل (یک رشته در یک دانشگاه) را بالاتر قرار دهید، شانس قبولی‌تان در آن انتخاب بالا می‌رود. اگر قرار باشد در یک رشته‌محل قبول شوید، در ردیف 150 هم قرارش دهید، باز هم قبول می‌شوید و اگر قرار به قبول نشدن در آن رشته‌محل باشد، در ردیف 1 هم باشد، قبول نمی‌شوید!
- شما در اوّلین انتخابی که نمرۀ لازم و شرایط موردنیاز برای قبولی را داشته باشید، قبول می‌شوید و انتخاب‌های بعدی‌تان توسّط سیستم بررسی نمی‌شوند. انگار که اصلاً وجود ندارند!
12- تحصیل در دانشگاه‌های غیر‏معتبر، اگر همراه با خبرگی و نخبگی و نوآوری و نوآفرینی باشد، مسلّماً می‌تواند به کارآفرینی و ارزش‌آفرینی منتهی شود!
- به قول دکتر علی شریعتی: اگر حسّ روییدن در تو باشد، در کویر هم رشد خواهی کرد!
13- اگر در یک رشتۀ دانشگاهی غیرممتاز، ممتاز و متمایز باشید، به‌ مراتب بهتر و برتر از این هست که در یک رشتۀ ممتاز، غیرممتاز و غیرمتمایز باشید.
14- از محلّ سکونت و شهرتان، خیلی دور نشوید و حواستان باشد شهر‌هایی مثل بروجرد و بروجن و بیرجند و بجنورد را با هم اشتباه نگیرید!
15- تعدّد و تنوّع، ترمز تصمیم‌گیری هستند. در حقیقت گزینه‌های زیاد موجود برای تصمیم‌گرفتن، موجب توقّف تصمیم‌گیری می‌شوند! پس گزینه‌هایتان را محدودتر کنید تا راحت‌تر و رَوان‌تر، تصمیمِ معقول و مقبول و منطقی و مناسب را بگیرید.
16- انتخاب اَساسی یا وسواسی؟ در انتخاب گرایش و دانشگاه و شهر، حسّاس باشید، امّا بدون وسواس!
17- شوربختانه، در کشورمان بیشتر از 80 میلیون کارشناس، مشاور و متخصّص داریم که در همۀ حوزه‌ها و حیطه‌ها، صاحب‌نظر و همواره در حال عرضه و اظهار و ارائۀ نظرات و نگاه‌های تخصّصی‌شان هستند. پس لطفاً به نظرات هر کسی، اعتماد و اعتنا نکنید و فقط و فقط از کارشناسِ کارآمد و کاربلد و کار‌کُشته، راهنمایی و مشورت بگیرید.
18- تصمیم گیرندۀ پایانی شمایید و مسئولیّتش هم تماماً با شماست. تصمیم‌گیری را به هیچ‌کس واگذار نکنید.
- حتماً از متخصّصِ متعهّد و مجرّب، مشورت بگیرید، ولی تصمیم نهایی را فقط و فقط خودتان با شهامت و شجاعت بگیرید و مسئولیّتش را هم کاملاً بپذیرید. جزو خوش‌حالانِ بی‌اراده نباشید!
19- به‌هیچ‌وجه به انتقالی و تغییر رشته امید نبندید، چون معمولاً امید واهی و توخالی است!
20- برای چیدمان حرفه‌ای و هوشمندانه، باید انتخاب‌هایتان را طوری بچینید که وقتی از بالا به پایین پیش می‌روید، میزان تمایل و رضایت‌مندی‌تان کم شود و کاهش یابد.
21- اصلاً و ابداً در چینش تان به بومی گزینی (استانی، ناحیه‌ای، قطبی و کشوری) توجّه نکنید.
22- انتخاب رشتۀ مجازی سازمان سنجش، مطمئن‌ترین و معتمِدترین و معتبرترین و مستندترین مرجع و منبع موجود است! بیخودی پولتان را با انتخاب رشته‌های کامپیوتریِ بی‌پایه و بی‌مایۀ متفرّقه، دور نریزید و به هدر ندهید!
23- دانشگاه، نهایتاً چند سالی همراه شماست؛ امّا رشته، عین همسر احتمالی‌تان تا آخر عمر با شماست! پس رشته نسبت به دانشگاه، فوق‌العاده مهمّ‌تر و حیاتی‌تر است.
24- مراقب باشید در دام و تور مشاورنما‌های شیّاد و شارلاتان نیفتید و گرفتار نشوید. هرگز هیچ‌کس با رتبۀ نجومی و فضایی، برق دانشگاه صنعتی شریف و پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و حقوق دانشگاه تهران آن‌هم در دورۀ روزانه قبول نشده، نمی‌شود و نخواهد شد!
- هیچ معجزه ای در کار نیست.
25- مهمّ‌ترین رتبه‌ای که با آن سر‌و‌کار دارید، رتبه در سهمیۀ نهایی در زیرگروه‌ها است. رتبه در سهمیۀ نهایی‌تان در زیرگروه‌ها، علّت و عامل قبولی شماست نه انتخاب رشته‌تان! انتخاب رشته، رتبه‌تان را کم و عوض نمی‌کند! انتخاب رشته صرفاً کمک می‌کند در بهترین رشته‌ای که امکان و احتمالِ قبولی در آن را دارید، پذیرفته شوید نه در رشته‌ای که شانس و امکان قبول‌شدن در آن، برایتان وجود ندارد. گول نخورید...
26- حتماً برای هر کد رشته محل به توضیحات، جنس پذیرش، نیم‌سال پذیرش و شرایط و ضوابطِ درج‌شده در بخش پیوست‌ها، دقّت کنید.
- حواستان به تمام اصلاحات و اطلاعیّه‌ها و کُد رشته محل های جدیدی که توسط سازمان سنجش اعلام می‌شوند هم باشد!
27- نوبت دوّم و نیم‌سال دوّم با هم متفاوت هستند! نوبت دوّم، دورۀ نوبت دوّم یا شبانه است و نیم‌سال دوّم مربوط به کُد رشته محلّ‌هایی (کُد‌ رشته‌محل: یک رشته در یک دانشگاه با یک کُد عددی) است که شروع شان از نیم‌سالِ دوّم یعنی بهمن‌ماه است و هیچ‌گونه تفاوتی به‌ غیر از زمان آغازشان با کُد رشته محل های نیم‌سال اوّل ندارند!
28- بهتر و مناسب تر است که رشته محل های دورۀ نوبت دوّم (شبانه) و مؤسّسات غیرانتفاعی را در محلّ سکونتتان یا نهایتاً شهر‌های نزدیک به محلّ سکونتتان انتخاب کنید، چون باید شهریه و هزینه پرداخت کنید.
29- مدرک یا مهارت؟! اگر ارزش مـدارک مـتعدّد، 1 واحد باشد، یقیناً ارزش مهارت‌های متنوّعِ مثبت و مفید و مؤثّر، بیش‌تر از 100 واحد خواهد بود. بسیاری از شرکت‌های برتر و معتبر دنیا و برخی از شرکت‌های داخلی، شرط مدرک تحصیلی برای استخدام و بکارگیری افراد ندارند و به‌دنبال افراد ماهر و متبحّر هستند! بنابراین قَویّاً و عمیقاً و شدیداً باید به دنبال افزایش مهارت باشید نه افزودن مدرک! به همین خاطر نباید پریشانی و نگرانی و ناراحتیِ اَلکی در مورد قبولی‌تان داشته باشید.
30- سلایق و علایق و عقاید خانوادۀ عالی‌قَدرتان، کاملاً مهمّ و مُحترمند، ولی سلایق و علایق و عقاید خودتان، بسیار مهمّ‌تر و محترم‌ترند و دیگر هیچ...
31- پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان را با پردیس‌های خودگردانِ دانشگاه‌ها اشتباه نگیرید! از زمین تا آسمان با هم فرق می‌کنند! پردیس‌های خودگردان، پولی و بسیار گران هستند. امّا پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان نه تن‌ها شهریه ندارند، حقوق هم می‌گیرید و استخدام هم می‌شوید...
- حتماً حواستان باشد که پردیس‌های دانشگاه تهران (پردیس فارابیِ قم، پردیس ابوریحانِ پاکدشت) را با پردیس‌های خودگردان اشتباه نگیرید!
32- برای دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، فقط می‌توانید کد رشته محل های مربوط به اُستان بومی‌تان را انتخاب نمایید.
33- 10 رشته محلّ اوّل (ردیف 1 تا 10) را تخیّلی و رؤیایی انتخاب کنید که حسرت به‌ دل نمانید! یعنی انتخاب‌هایی که با وضعیّت و موقعیّت فعلی‌تان، خیلی فاصله دارند و تقریباً برایتان دست نیافتنی هستند را قرار دهید.
34- از ردیف 11 تا 50 را رشته محلّ‌های خوش‌بینانۀ منطقی انتخاب کنید نه خوش‌بینانۀ تخیّلی! یعنی انتخاب‌هایی را که نیاز به رتبه و شرایط بهتری نسبت به رتبه و شرایط الان تان دارند، بگذارید. رتبه و شرایط بهتر نه رتبه و شرایطِ خیلی خیلی بهتر!
35- از ردیف 51 تا 130 را به رشته‌محل های واقع بینانه اختصاص دهید. یعنی انتخاب‌های مطلوبی را که با رتبه و شرایطِ اکنون شما هم خوانی دارند و در همان محدوده هستند، قرار دهید.
36- در 20 جایگاه پایانی (ردیف 131 تا 150)، انتخاب‌هایی را که دوستشان دارید و شانس قبولی‌تان در آن‌ها بالاست، بگذارید که امسال، جامانده و وامانده و درمانده نشوید. رشته‌های دورۀ روزانه را هم می‌توانید بدون دغدغه و دلهره و دلواپسی انتخاب کنید.
37- انتخاب رشتۀ شما زمانی به پایان رسیده است که رسیدِ انتخاب رشته که شامل شمارۀ پرونده و شمارۀ رسیدِ انتخاب رشته (کُد عددیِ 15 رقمی) و مشخّصات فردی و لیست کُد‌رشته‌محل های انتخابیِ شماست را دریافت کرده باشید.
38- بِرَم یا که نَرَم؟! ببینید فایدۀ ماندن و امسال نرفتن بیشتر است یا هزینه‌اش! تنها مراقب باشید جوّگیر نشوید که بعداً ناجور، گیر می‌کنید!
39- ذهن خوب یا ژِن خوب؟! اگه ذهن خوب داشته باشیم، قطعاً هیچ نیازی به ژن خوب برای رشد و پیشرفت نداریم. با تربیت و تقویت ذهن، می‌توانیم ذهنی خوب و مرغوب و مطلوب، داشته باشیم.
- بیشتر ما فکر می‌کنیم باهوش‌ترین مردم دنیاییم، در حالی که بهتر است واقع بین باشیم و به جای اینکه فکر کنیم فوق‌العاده هستیم، تلاش کنیم فوق‌العاده ِشویم!
- برای مفیدبودن، کوشش کنیم نه برای مهم بودن. اگر مهم هم شدیم که چه بهتر!
40- پیشنهاد می‌شود، قصّه و قضیه را خیلی جدّی نگیرید! مشاهدات و مطالعات مفصّل و متعدّد نشان می‌دهند که شادی، ساختنی است نه یافتنی! انتخاب با شماست. به‌هیچ‌عنوان گمان نکنید که قبولی در رشته و دانشگاه دلخواه، مدّت زمان طولانی و زیادی، سببِ شور و شادی و موجب خوشحالی‌تان می‌شود!
- بعد از فارغ‌التّحصیلی هم، تغییر و تحوّل و دگرگونی و دِگَردیسیِ خاصّی رخ نمی‌دهد!
- پس منتظر نمانید و کوشش و تلاش و تَقلّا کنید، از اکنون و الان، احوال و روزگارِ نیک و پُرمهر داشته باشید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کنکور د رشته محل رتبه و شرایط داشته باشید انتخاب هایی ک د رشته محل انتخاب کنید انتخاب رشته فوق العاده نوبت دو م کد رشته ثبت نام بر اساس نیم سال یک رشته رشته ها ت کنید ا رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند

ایسنا/کرمان در اختتامیه رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلاق محصولات خانگی و صنایع دستی در رفسنجان، سه ایده برتر و یک ایده خلاقانه معرفی شد.

فرماندار رفسنجان ۱۷ اردیبهشت‌ماه در آیین اختتامیه رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلاق محصولات خانگی و صنایع دستی در دانشگاه آزاد رفسنجان با اشاره به اینکه بسته‌بندی محصولات صادراتی کشاورزی مانند پسته، گیاهان دارویی، زعفران و دیگر محصولات ارزشمند ضعیف است و باید به صورت شکیل بسته‌بندی و در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شوند، گفت: می‌توان تنوع ایجاد کرد تا زمینه صادرات این محصولات بیش از پیش به کشورهای خارجی فراهم شود.

حسین رضایی با بیان این‌که رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلاق محصولات با کمک دانشگاه در راستای برطرف کردن معضل نبود بسته‌بندی برگزار شد، عنوان کرد: با ارتباط‌گیری صنعت با دانشگاه توفیقات خوبی حاصل می‌شود لذا باید تغییر نگرشی در دستگاه‌ها ایجاد شود و برای رفع مسائل مانند آسیب‌های اجتماعی و دیگر مسائل محل رجوعمان به دانشگاه باشد.

وی خاطرنشان کرد: طرح آمایش سرزمینی رفسنجان توسط دانشکده اقتصاد دانشگاه ولی‌عصر(عج) در حال تدوین است و باید در دیگر مسایل منطقه به دانشگاه‌ها رجوع کرد تا روش‌های علمی و راهکار متناسب با رفع مسائل داشته باشیم.

ارائه ۱۱۰ ایده به دبیرخانه رویداد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: شهریورماه سال قبل این رویداد ملی آغاز به کار کرد و در دی‌ماه ضمن رونمایی از پوستر فراخوان ارسال ایده‌های بسته‌بندی هم منتشر شد و از سراسر کشور از جمله تهران، یزد، کرمان دیگر نقاط ۱۱۰ ایده ارسال شد.

دکتر رضا قدیری اناری با اشاره به اینکه اولین رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلاق محصولات خانگی و صنایع دستی با مشارکت انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران، فرمانداری رفسنجان، سپاه، مجتمع مس سرچشمه، مرکز نوآوری شهید ستاری و شرکت همگامان مس برگزار شد، افزود: حدود نیمی از ایده‌ها برای داوری انتخاب شد.

وی بیان کرد: نگاه به حل مسئله، دغدغه مقام معظم رهبری بوده و هست، از این رو یکی از چالش‌های کشور نبود بسته‌بندی شکیل و مناسب برای محصولات و تولیداتمان در حوزه کشاورزی و صنایع دستی بود که دانشگاه باید در حل مسائل کمک‌ می‌کرد.

معاون علمی دانشگاه آزاد رفسنجان هم اظهار کرد: از ۱۱۰ ایده ارسالی به دبیرخانه رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی صنایع خلاق محصولات خانگی و صنایع دستی ۴۷ ایده به مرحله داوری رسید.

سیدمحمدرضا حسینی بیان کرد: سه دوره آموزشی عمومی را در فروردین و اوایل اردیبهشت برای صاحبان این ایده‌ها داشتیم همچنین دو دوره تخصصی هم اوایل اردیبهشت برای آنها برگزار شد.

وی عنوان کرد: در نهایت پس از برگزاری این دوره ها ۱۰ داور به صورت حضوری و مجازی از بین ایده‌ها، سه طرح برتر و یک طرح هم به عنوان خلاقانه‌ترین ایده‌ها معرفی‌کردند. امیدواریم طرح‌های برتر مورد حمایت شرکت همگامان‌ مس قرار گیرند تا با این اتفاق ایده‌ها مورد حمایت و به مرحله تجاری سازی برسند.

رشته بسته‌بندی در دانشگاه‌های کشور تدریس نمی‌شود

رئیس هیئت علمی انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران هم در ارتباطی ویدیویی با این مراسم اظهار کرد: این انجمن در حوزه‌های آموزشی، مشاوره و پژوهشی در حال فعالیت است.

مصطفی امامی افزود: در مبحث آموزشی هم کارگاه‌های جمعی و انفرادی به صورت حضوری و نیز غیرحضوری تحت عناوین آشنایی مقدماتی بسته بندی، مواد بسته بندی، ماشین آلات موثر در فرایند بسته بندی و دیگر مسایل در زمینه های موادغذایی، پوشاک، دارویی و غیره برگزار می شود.

امامی بیان کرد: این انجمن تنها مرجع رسمی علمی است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در کشور است.

وی با اشاره به اینکه رشته بسته‌بندی در دانشگاه‌های کشور تدریس نمی‌شود، تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری نخستین رویداد ملی طراحی و بسته بندی مشاغل خانگی و صنایع بسته بندی در رفسنجان کمکی به مجموعه آموزشی کشور در راستای برقراری و تدریس رشته بسته بندی در دانشگاه‌ها باشد و زیرساخت آن فراهم شود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز ضمن ابراز خرسندی از اینکه رفسنجان در برگزاری این رویداد ملی و مهم طراحی و بسته بندی مشاغل خانگی و صنایع بسته بندی پیش قدم بوده، گفت: بخش مهم تولیدات؛ تجاری‌سازی آن‌هاست و این تجاریسازی هم شامل بازاریابی، بازارسازی، برندسازی و بسته‌بندی است.

اعظم علیخانی در پایان پیام دکتر مریم جلالی معاون وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور را در این مراسم و اهمیت این رویداد را قرائت کرد.

به گزارش ایسنا، بر طبق رأی داوران، عاطفه صادقی رتبه اول، مهدیه کاظمی رتبه دوم و طیبه انصاریان رتبه سوم این رویداد را کسب کردند و در بخش فرهنگی و هویتی امیدرضا صرافی مدال نقره را از آن خود کرد و آرمین محمدرضایی هم مدال طلا را در بخش ایده خلاقانه بدست آورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • عضو حماس: در مذاکرات به سازوکار مشخصی رسیدیم